Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grup Hepsi Fan Club

En Sıkı Fanların Buluşma Noktası...

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eren hakkında ilginç bilgiler

2 posters
YazarMesaj
DaRKRaD
Moderatör
Moderatör
DaRKRaD

Eren hakkında ilginç bilgiler Empty
MesajKonu: Eren hakkında ilginç bilgiler   Eren hakkında ilginç bilgiler Icon_minitimeSalı Mart 25, 2008 8:12 pm

1-)Vip konutlarında oturuyor
2-)önceden babasını barında ona yardım ediyormuş
3-)Eren'in annesinin adı Ayşe.Kardeşi Esen 20 yaşında ve ikinci adı da ecem miş
4-)Kocaeli ili körfez ilçesine bağlı Yarımca da anneannesi oturuyor
5-)Araba kullanırkan garip haraketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış
6-)3 yıllık bi ilişkisi var erkek arkadaşının adı Yavuz,ekonomi bölümünde okuyormuş
7-)felsefe dersini hiç sevmiyormuş
8-)arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmışş
9-)babasının adı Celal'miş
10-)Küçükken yazlıklarında reçellerin içine karıncalar girermiş ve eren karıncaları reçelle yermiş
11-)Burnunun yanındaki ben doğuştanmış yaptırmamış.
12-)Erenin babası ile annesinin sarıyer Zekeriyaköy de POLA adında bir lokantası varmış
13-)Sağ bileğinde bir dövmesi var:üzerinde 'be yourself' yazıyormuş,yani anlamı kendin ol
14-)Bu yaz sörfe başlamış
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eren bakıcı
eren araba sürerken alt dudaklarını ısırırmış...ve hep dudaklarını yalarmışş..bide erenin sevgilisi eve geldiğinde yemek yaparmış önüne koyarmış ben yaptım dermiş ama aslında annesi yaparmış......... .....diğer kızlara göre daha toplu.sinirlendiğinde çok hızlı konuşurmuş...küçükken aşçı olmak istermiş.bebikom canikom die lafları severmiş.eren öpülmeyi sevmezmiş yanak...canım aşkım meleğim gibi laflardan bunalırmış.çizgifilmlerden en çok şirinleri sewermiş.babasının adı samet annesinin adı oya sevgilisinin adı tunç....
erenin diğer adı ece.peynirden nefret ediyor....................!!!
.::SİMGE::.
Admin
Admin
.::SİMGE::.

Eren hakkında ilginç bilgiler Empty
MesajKonu: Geri: Eren hakkında ilginç bilgiler   Eren hakkında ilginç bilgiler Icon_minitimeSalı Mart 25, 2008 8:55 pm

sağol canımcım biliyodum
https://gruphepsifann.all-up.com

Eren hakkında ilginç bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-